Пн -Чт : 08:00 - 17:00, Пт : 8:00 - 15:45 обід з 12:00 до 12:45

office@teplo.od.ua

(048) 705-61-00

(048) 705-62-28

Комунальне підприємство «Теплопостачання міста Одеси»

ДодомуКерівництвоЄрмак Валерій Леонідович

Єрмак Валерій Леонідович

Заступник директора з організаційних питань | (048) 705 61 23

Має дві вищих освіти — технічну та юридичну. Першу отримав у галузі Суднобудування та судоремонту за фахом інженера-кораблебудівельника в Одеському Інституті інженерів морського флоту, а другу за кваліфікацією юриста та спеціальністю «Правознавство» отримав в Національній юридичній академії України ім.Ярослава Мудрого.

У 1988 отримав диплом про вищу технічну освіту і перший робочий досвід у якості помічника майстрів Судноремонтного цеху, а вже через рік став інженером-конструктором і до 1996 року працював на цій посаді спочатку у Ростовському проектно-конкструкторському бюро, а згодом — на Береговському заводі точної механіки.

З 1996 по 2010 рік пройшов службу в органах Одеської обласної та Генеральної Прокуратури України від помічника транспортного прокурора до посади старшого прокурора відділу захисту прав і свобод громадян та інтересів держави в управліннях

нагляду за додержанням і застосуванням законів на транспорті, в органах державної податкової служби та на підприєствах оборонної промислововсті.

В період з 2011 по 2014 очолював координаційний відділ управління держпідприємства «Морський торговельний порт «Южний».

В 2014 повернувся до служби в органах Генеральної прокуратури того ж відділу захисту конституційних прав громадян, безпеки руху та пасажирських перевезень Головного управління захисту прав і свобод громадян та інтеересів держави, протидії корупції та злочинності у сфері транспорту, а згодом —в управлінні нагляду за додержаннями законів спецпідрозділами та іншими органами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю і корупцією.

В 2015 отримав підвищення і на посаді старшого прокурора був переведений у відділ процесуального керівництва досудовим розслудуванням, де займався підтримкою державного обвинувачення Головного управління з нагляду за додержанням законів органами податкової міліції та фіскальної служби у кримінальному провадженні Генеральної прокуратури України.

У 2019 призначений прокурором відділу процесуального керівництва у кримінальних провадженнях щодо легалізації злочинних доходів Департаменту процесуального керівництва в особливо важливих кримінальних провадженняях Генеральної прокуратури України.

З 2020 року працює В КП «ТМО»: в січні призначений радником директора, а в серпні переведений на посаду заступника директора з організаційних питань.

Iнші записи